Ons team

Ons team

Bijzondere locatie

Een plek met een rijke historie op korte afstand van Den Bosch én Vught centrum, midden in de natuur en toch volop parkeer mogelijkheden.
Kinderen kunnen heerlijk vrij spelen tussen de bomen en het gras, terwijl je als ouder  rustig geniet van een goed glas wijn of een lekker biertje.

Kirsten Gieben
Kirsten Gieben
Eigenaar/Host
Kirsten runt met haar bedrijfsleider Alessandro ook het naastgelegen Italiaanse restaurant Osteria Ciao Bella. “Onze restaurants blijven een unieke ontmoetingsplek, waarbij onze gasten afhankelijk van hun schema of voorkeur in Pannûkoek kiezen voor traditionele Hollandse kost, of net iets meer tijd nemen om uitgebreider te tafelen in de Osteria op zijn Italiaans.”
Alessandro Salin
Alessandro Salin
Eigenaar/Host
Pannûkoek, voor pannenkoeken en oer Hollandse stamppoten. “Pannûkoek is leuke moderne plek met Hollandse Keuken”, aldus Alessandro “naast onze Italiaanse keuken in Osteria merken we dat Nederlanders zeker tijdens herst- en winterdagen snakken naar Grootmoeders keuken.”
Chef Kok
Chef Kok
Chef
TIP: Wordt-een-echte- pannûkoekenbakker-workshop, waarbij kinderen onder begeleiding van onze super leuke en humoristische kok leren hoe het is om een échte pannenkoekenbakker te zijn.