Over ons

Waar? Fort Isabella!

Pannûkoek is niet zomaar een pannenkoekenhuis. Gericht op comfort food van Hollandse bodem is Pannûkoek daarnaast ook een ontmoetingsplek, of momenteel een ‘corona-proof’ vergaderplek weg van huis met exclusieve vergaderruimte gelegen op het historische Fort Isabella tussen Vught en Den Bosch, midden in de natuur.


Naast Pannenkoeken, Hollandse stamppotten en Belgische Frieten, combineert Kirsten haar passie voor  horeca met één-op-één-coaching en organisatie van workshops, evenementen en trainingen op het gebied van bewustwording. Dit varieert van NLP, Reiki, kinderyoga, meditaties, ademsessies, familieopstellingen tot het filosofisch kindercafé en mindfulness trainingen. Voor meer informatie : www.meesterlijkleven.com

Workshops & vergaderen

Heb je het gevoel dat Pannûkoek de plek is om in deze tijden even van thuis of kantoor weg te zijn, je laptop open te klappen onder het genot van een heerlijke kop koffie, of waar je een workshop zou willen geven, een presentatie, heidag of teambuilding wilt organiseren, kom vooral een keer binnen voor de mogelijkheden.


VergaderenOpMaat
Pannûkoek beschikt over een uitstekende cursus- en vergaderruimte van ruim 80m2 en een aparte coachingsruimte. Via het menu “Vergaderen” kom je al snel op onze handige offerteplanner. Met ons concept VergaderenOpMaat denken wij graag mee om je bijeenkomst ook inhoudelijk op te waarderen, waarbij je kunt kiezen uit een professionele facilitator, energizers of een bewuste versneller.

Interesse?
Wil je meer informatie over personal coaching, trainingen of workshops? Bel Kirsten op 06- 42727276 of stuur een email of neem alvast een kijkje op https://www.meesterlijkleven.com/diensten/

Meer dan alleen pizza’s en pannenkoeken


Pizza’s en pannûkoeken

Natuurlijk kun je bij Pannûkoek terecht voor pannenkoeken: gezonde, originele, ouderwetse, verrassende of met topping naar keuze. Alleen een kopje koffie, glas wijn of een biertje kan uiteraard ook!


Feestjes

Verjaardagen, kinderfeestjes, kraamborrels en trouwerijen: ook die vier je bij Pannûkoek. Onze vergaderzaal biedt ruimte aan kinderen om te spelen terwijl de ouders in het restaurant genieten van een hapje en een drankje.


Personal coaching en trainingen

Kirsten is ook Soul, Mind en Body Life-coach. Dit doet zij vanuit haar praktijk MeesterlijkLeven in Den Bosch en Vught. Je kunt zowel als particulier als bedrijf terecht voor coaching, mediation, training en ontwikkeling van individu en organisaties.

Ontmoet ons team

ALLESSANDRO OVER KIRSTEN: “Kirsten is de ideale combinatie van een warme, liefdevolle gastvrouw en een energieke snelle verbinder met oog voor de ‘hele mens’. Bij Pannûkoek combineert ze haar liefde voor de horeca en gastvrijheid met haar passie als life-coach. Bij haar kom je tot rust… of ga je energieker weg dan je gekomen bent.”

Ons team

Onze specials

Onze specials: ‘wake-up call-pannenkoek’ en de ‘zet-jezelf-in-de- gewenste-emotionele-staat-thee of koffie’ waarbij je tips en een coaching gesprek kunt bestellen.

Kirsten Horeca ondernemer | Host | Life-coach

Alessandro Salin bouwt sinds dit jaar mee aan Osteria Ciao Bella en Pannûkoek: “Kirsten en haar team hebben een totaalconcept neergezet waar ik trots op ben!”

Alessandro Bedrijfsleider | Host

Unieke locatie

Fort Isabella is een historische en prachtig gelegen locatie waar je met het hele gezin kunt recreëren. De kinderen kunnen heerlijk vrij spelen tussen de bomen en het gras, terwijl je als ouder relaxed en rustig geniet van een goed glas wijn of een lekker biertje.

Ontdek meer